<h2>ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ</h2><p>Eλαιοχρωματισμοί, Tεχνοτροπίες, Γυψοσανίδες, Ψευδοροφές,  Ανακαινίσεις σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.elaioxromatismoimixalopoulos.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Τεχνοτροπίες</h2><p>Διαθέτοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία, είμαστε ικανοί να εφαρμόσουμε οποιδήποτε τεχνοτροπία μας ζητηθεί με τα καλύτερα αποτελέσματα.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.elaioxromatismoimixalopoulos.4ty.gr/more2.php?l=el&id=7902' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Τεχνοτροπίες

Τεχνοτροπίες
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΟΛΩΝΟΣ - ΑΘΗΝΑ

Η Επιχείρηση "Ελαιοχρωματισμοί - Παναγώτης Μιχαλόπουλος" έχει την έδρεα της στην Αθήνα στην οδό Άργους 34 στον Κολωνό. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και εφοδιασμένοι με τεχνογνωσία και κατάλληλο εξοπλισμό αναλαμβάνουμε το βάψιμο του σπιτιού σας, της πολυκατοικίας σας ή οποιουδήποτε άλλου χώρου με άριστα αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε εξωτερικούς και εσωτερικού χώρους.

Οι τεχνοτροπίες είναι ειδικές τεχνικές βαψίματος που μπορούν προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα εφόσον εφαρμοστούν από έναν έμπειρο ελαιοχρωματιστή. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι τεχνικές διακόσμησης του τοίχου οι οποίες ξεφεύγουν από τους συνηθισμένους τρόπους βαφής.

Παραδείγματα τεχνοτροπιών.

Οι τεχνοτροπίες μπορεί να έχουν διάφορα στύλ, από τα πιο απλά και minimal μέχρι τις πιο πολύπλοκα και εκκεντρικά. Από εκέι εξαρτάται και η βαθμός δυσκολίας τους και παίζει μεγάλο ρόλο η τεχνογνωσία και η εμπειρία του ελαιοχρωματιστή. 

Εμείς διαθέτοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία, είμαστε ικανοί να εφαρμόσουμε οποιδήποτε τεχνοτροπία μας ζητηθεί με τα καλύτερα αποτελέσματα. 

Ένα δείγμα των δουλειών μας

ΑΡΓΟΥΣ 34, Κολωνός 10444 / Αθήνα
Τηλέφωνο: 6972875911